Företagande och bokföring i molnet.

Vi var en av de allra första bokföringsbyråerna i landet som började digitalisera bokföringsprocesser och standardisera arbetsrutiner. Vårt mål har länge varit att arbeta papperslöst och under nästan 10 år har vi förfinat våra arbetsmetoder. Digitaliseringen har alltid intresserat oss och vi ville ta reda på hur den nya tekniken kunde tillföra ett mervärde för oss och för våra kunder. Vi har aldrig tittat tillbaka.

Max Blomqvist, VD Maroni Redovisningsbyrå AB

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS
Vi hjälper Dig med en redovisning på toppnivå, kontakta oss redan idag för att boka in ett möte.

Kontakta oss redan idag

Fem goda skäl att byta till en molnbaserad bokföring.

1. Siffror i realtid
Oavsett vart Du befinner Dig och tid på dygnet kan Du med Din smartphone snabbt och enkelt få en tydlig översikt av Ditt företags finansiella ställning i realtid.
2. Tillgänglighet
Fleranvändarsystem som gör det enkelt att samarbeta online med Ditt team och rådgivare.
3. Effektivt
Automatiska uppdateringar innebär att Du kan ägna mer tid åt det Du älskar.
4. Användarvänlig
Allt sker på nätet, det finns inget som behöver installeras och allt backas upp automatiskt. Alla uppdateringar är gratis och blir tillgängliga omedelbart.
5. Kostnadseffektiv och stressfri!
Du slipper kostnader för systemadministration, underhåll och uppdateringar. En eventuell serverkrasch är inte längre något Du behöver känna stress inför. Allt förvaltas av Din molntjänstleverantör.

Vi hjälper dig med både installation och fortbildning.

Att ställa om till molnbaserad bokföringsprogram är snabb och enkel. Eftersom det fungerar genom din webbläsare kan en dator eller en smartphone med internetuppkoppling ge dig tillgång till dina system från hela världen.
När Din data migrerat till den molnbaserade programmet, ger Vi Dig all utbildning för att säkerställa att Du har tillgång till Dina uppgifter.

Låt vårt system frigöra tid åt Dig
Vi har nyligen ställt om en kund till våra digitala system. Kunden tillbringade många lördagar fast i administrationen av företagets bokföring och betalningar.
Han hörde av sig efter ett tag och sa att han, för första gången på länge, kunde gå på sin sons fotbollsmatch en lördag. Digital fakturering och leverantörsfakturabetalning samlat på en och samma plats hade bokstavligen skapat extra tid som han saknade… det har förändrat hans liv.

Vill du lyckas? Fråga nån som vet hur!

Vi på Maroni har lång erfarenhet av branschen. Våra samlade erfarenheter är att den bästa vägledningen bottnar i en god relation med kunden och delaktighet i företagsledningen. Därför står Du som kund alltid i fokus. Önskar Du vägledning av oss får Du en personlig rådgivare. Rådgivarens fokus är på Er relation och på att få insikt i företagsledningen. Tillsammans med Din rådgivare arbetar ni fram metoder som driver företaget framåt, mot de mål som Ni tillsammans satt upp. Med hjälp av Din rådgivare kommer Du att kunna fatta rätt beslut redan från början.