Företagande och bokföring i molnet.

Vi var en av de allra första bokföringsbyråerna i landet som började digitalisera bokföringsprocesser och standardisera arbetsrutiner. Vårt mål har länge varit att arbeta papperslöst och under nästan 10 år har vi förfinat våra arbetsmetoder. Digitaliseringen har alltid intresserat oss och vi ville ta reda på hur den nya tekniken kunde tillföra ett mervärde för oss och för våra kunder. Vi har aldrig tittat tillbaka.

Max Blomqvist, Byråchef

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS
Vi hjälper dig med redovisning på toppnivå, kontakta oss idag så kan vi boka ett möte.

KONTAKTA OSS NU

Fem goda skäl att byta till en molnbaserad bokföring.

1. Realtidssiffror
Du har en tydlig överblick av din nuvarande finansiella ställning, i realtid, var som helst, när som helst i världen.
2. Tillgänglighet
Fleranvändarsystem gör det enkelt att samarbeta online med ditt team och rådgivare.
3. Effektivitet
Automatiska uppdateringar innebär att du kan ägna mer tid att göra det du älskar.
4. Användarvänlig
Allt körs på nätet, så det finns inget att installera och allt backas upp automatiskt. Uppdateringar är gratis och omedelbart tillgängliga.
5. Kostnadseffektiv och stressfri!
Företagens kostnader minskar – uppgraderingar, underhåll, systemadministrationskostnader och serverkrasch är inte längre frågor som du behöver tänka på. Istället förvaltas de av molntjänstleverantören.

Vi tar hand om installation och fortbildning.

Att ställa om till molnbaserad bokföringsprogram är snabb och enkel. Eftersom det fungerar genom din webbläsare kan en dator med internetuppkoppling ge dig tillgång till dina system från hela världen.
När data har migrerat till den molnbaserade programmet, ger vi dig all nödvändig utbildning för att säkerställa att du har tillgång till dina uppgifter.

Låt våra system frigöra din tid!
Vi har nyligen ställt om en kund till våra digitala system. Kunden tillbringade många lördagar fast i administrationen av företagets bokföring och betalningar.
Han hörde av sig efter ett tag och sa att han, för första gången på länge, kunde gå på sin sons fotbollsmatch en lördag. Digital fakturering och leverantörsfakturabetalning samlat på en och samma plats hade bokstavligen skapat extra tid som han saknade… det har förändrat hans liv.

Vill du lyckas? Fråga nån som vet hur!

Våra rådgivare har mångårig erfarenhet och älskar att arbeta med människor. Vi värdesätter kundkontakten och vill vara en del av ditt företags ledarskap. Låter du oss vägleda dig, så gör vi allt i vår makt för att hjälpa dig lyckas. Du får tillgång till rådgivare som hjälper dig fatta rätt beslut från början. Vi arbetar tillsammans fram rätt metod för dig att driva företaget och sätta upp mål.